Search found 577 matches

by Leo Graywacz
Wed, Aug 21 2019, 9:09PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: What directory are the materials stored?
Replies: 0
Views: 33

What directory are the materials stored?

Just had a computer crash and I'm picking up the pcs. Just wondering what directory the materials I've created over the years would be found in. Or what the extension name of the file might be so I can do a search in my database.

Thanks.
by Leo Graywacz
Thu, Aug 01 2019, 9:06PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: glass Doors how to
Replies: 4
Views: 258

Re: glass Doors how to

If you go into the door editor, then to the GENERAL tab, there is a check box to have a frame only, another to add glass and an area to add mullions.
by Leo Graywacz
Tue, Jul 02 2019, 3:36PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Feature request Ecabinets
Replies: 5
Views: 1090

Re: Feature request Ecabinets

I gave it a shot and turning it bright transparent red doesn't help much :joker:

I went into the visibility tab and turn show phantom parts off and the parts stayed visible.

Maybe I'm doing something wrong. :o
by Leo Graywacz
Tue, Jul 02 2019, 12:47PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Feature request Ecabinets
Replies: 5
Views: 1090

Re: Feature request Ecabinets

I have one that has been driving me insane lately. When you do an operation and you come back to the editor all of your hidden parts show back up. I'm getting to the point of yelling at my computer because every time I do something I have to hide the doors and a few objects over and over again. I mi...
by Leo Graywacz
Thu, Jun 27 2019, 2:44PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Board stock getting cut off in Part Editor
Replies: 3
Views: 1189

Re: Board stock getting cut off in Part Editor

I'm having this issue again. It's with a board stock. I can see how it's being rotated when I bring it into the Contour area of the part editor. I tried editing it there but it doesn't work. It seems if I bring in cabinet parts I don't have this issue. I just tried a cube and it also doesn't have is...
by Leo Graywacz
Wed, Jun 26 2019, 1:51PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Failed in Door Creation.
Replies: 1
Views: 481

Re: Failed in Door Creation.

Reran the installation file and chose repair. Good as new. :beer:
by Leo Graywacz
Wed, Jun 26 2019, 1:33PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Failed in Door Creation.
Replies: 1
Views: 481

Failed in Door Creation.

I'm getting an error when I try to add a door or drawer to a cabinet. It works with slab but nothing from the Conastoga line.

The error is "Bead creation tool not found on path specified."
by Leo Graywacz
Sun, May 19 2019, 11:10AM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Curious minds want to know....
Replies: 7
Views: 1391

Re: Curious minds want to know....

Boxes vs Custom Cabinets. :mrgreen:
by Leo Graywacz
Mon, Apr 22 2019, 1:03PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Can someone plaese try to get this job to operate properly in ecabs
Replies: 10
Views: 1411

Re: Can someone plaese try to get this job to operate properly in ecabs

I played with it a bit more but couldn't get it to save properly anytime I added something to the LDE. I checked the parts in the filter to see if there were any oddball dimension and there weren't any. My computer used about 8MB of physical ram and 7MB of virtual ram when the program was loaded. So...
by Leo Graywacz
Fri, Apr 19 2019, 4:49PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Can someone plaese try to get this job to operate properly in ecabs
Replies: 10
Views: 1411

Re: Can someone plaese try to get this job to operate properly in ecabs

I loaded the job and put the whole kitchen into the LDE and it wouldn't save. But it didn't crash either. The program alerted me something was wrong with the save and then stopped the save process and I was able to still continue with the job. But no save.
by Leo Graywacz
Thu, Mar 28 2019, 7:34AM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Ecab gets stuck returning to Custom Layout from LDE
Replies: 8
Views: 1537

Re: Ecab gets stuck returning to Custom Layout from LDE

Device manager typically gives you incorrect information. It doesn't look for the latest driver from Nvidia's site, it looks to Windows to see what is recommended as latest. Provided your signature is correct regarding computer information, the latest driver was released 2/22/2019 version 419.17. F...
by Leo Graywacz
Thu, Mar 14 2019, 10:04PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Odd
Replies: 0
Views: 837

Odd

I have a nesting that list two different cabinets as CAB 5.

At one point they were an assembly, but I got tired of not being able to adjust them separately so I saved them as two different cabinets and reinstalled them into the room.

Just weird.
by Leo Graywacz
Fri, Mar 01 2019, 7:04PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Ecab gets stuck returning to Custom Layout from LDE
Replies: 8
Views: 1537

Re: Ecab gets stuck returning to Custom Layout from LDE

I put the latest update in and the date on the driver is 12/17/2018 and the version is 24.21.14.1216 as reported by the device manager. The issue is gone, so I'm guessing when I did the windows updates it broke something. Now that I did the windows updates and did the NVidia update after, it seems t...
by Leo Graywacz
Fri, Mar 01 2019, 4:34PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Ecab gets stuck returning to Custom Layout from LDE
Replies: 8
Views: 1537

Re: Ecab gets stuck returning to Custom Layout from LDE

Pretty sure that is what driver I had in there. I just updated the driver about a week or so ago. When I get home I'll see if I can update it again. Maybe something went bonkers when I did it last time. I also did a bunch of Windows updates 2 nights ago. They might have interfered with something and...
by Leo Graywacz
Fri, Mar 01 2019, 2:34PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Ecab gets stuck returning to Custom Layout from LDE
Replies: 8
Views: 1537

Re: Ecab gets stuck returning to Custom Layout from LDE

OooooKkkk.... I went to the device manager and to the M3000M driver, clicked properties and then hit update driver. And it did something other than say the most current driver is being used. Never had that happen before. But it didn't update the driver, it downgraded it. I had a 2018 driver in there...

Go to advanced search