Search found 4 matches

by George Lekkas
Sat, Oct 10 2015, 8:58PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Blum Space Corner
Replies: 1
Views: 973

Blum Space Corner

Hi Guys, We finaly have our new machine up and running - MTR21, yes the 'first' Thermwood in Melbourne Australia. I was hoping that someone might have a design for a Blum Space Corner that they might share. Any help to reduce the level of the learning curve, would be very much, appreciated. I must s...
by George Lekkas
Mon, Dec 08 2014, 12:44PM
Forum: Lounge
Topic: label printing error in eCabinet software
Replies: 2
Views: 3104

Re: label printing error in eCabinet software

Hi Arnold,
I am getting that too. On top of that, it will not let me print lables.
by George Lekkas
Sun, Dec 07 2014, 9:06PM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: New User - 'Print Labels' unable to load report
Replies: 2
Views: 841

Re: New User - 'Print Labels' unable to load report

Thank You Scott, I tried it, but it still will not work. I go into the 'Nest Diagrams', I nest the job, click the 'Print Labels' tab, and the 5366 Avery Labels.rpt pops up. This then overlays with a smaller pop-up stating Print Engine Error X Unable to load report. I did have Crystal Reports V 11 ru...
by George Lekkas
Sun, Dec 07 2014, 5:29AM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: New User - 'Print Labels' unable to load report
Replies: 2
Views: 841

New User - 'Print Labels' unable to load report

Hi guys, I am only new (first post) to this forum and ecabinets in general. I was hoping that some one might have a solution to my problem. I am getting a 'print engine error' when ever I try to print lables within the nest in eCabinets. It tells me that it's 'Unable to load report'. This has happen...

Go to advanced search