Search found 184 matches

by Gary Campbell
Sat, Apr 11 2009, 11:35AM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Custom Layout Issue
Replies: 11
Views: 999

Re: Custom Layout Issue

Thanks for the replies Guys.. Your posts made me remember. It was the video cards.. well actually the settings, not the cards. I had tried out another App last week and had to turn most of the setting back to the Windows basic to allow it to run. All is well now. Thanks for the prompt replies and Ha...
by Gary Campbell
Sat, Apr 11 2009, 10:54AM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Custom Layout Issue
Replies: 11
Views: 999

Re: Custom Layout Issue

Dan... Thanks for the reply. Intel Quad Core (Q6600) @2.4Ghtz 4 Gigs RAM ATI DUAL X1950 (256meg ddr2 ram each) in Crossfire mode I would be remiss if I didnt mention OS = Vista, but I do have a version of XPPro sitting here ready to go. This is a very graphics oriented machine, I was thinking maybe ...
by Gary Campbell
Sat, Apr 11 2009, 9:30AM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: Custom Layout Issue
Replies: 11
Views: 999

Custom Layout Issue

Gentlemen...
Very new eCabs user here.

When placing cabinets in custom layout mode, I have noticed what seems to be a black cloud of "mouse trails" as I move the cabinet to its planned location. Screenshot attached, any ideas what I have missed?
by Gary Campbell
Sat, Apr 11 2009, 9:04AM
Forum: eCabinet Systems Software
Topic: shop bot
Replies: 19
Views: 2750

Re: shop bot

Roger... I believe that they are working on the toolchanger issue. I have spoken with the SB Techs on this issue, as I have 2 heads and 2 drills to get working. SB has a toolchanger that should be out in the near future, and there will be a provision for those with single heads that need to change a...

Go to advanced search