Drawer Box Editor problem

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

David Norton
Guru Member
Posts: 710
Joined: Thu, May 19 2005, 11:01AM
Company Name: Custom Trim and Millwork
Country: UNITED STATES
Location: Lawrenceburg,Tennessee

Drawer Box Editor problem

Postby David Norton » Wed, Oct 21 2009, 5:20PM

I am trying to install drawers in a frameless cab. The add drawer box screen shows, I type in that I want to install 3 drawers. Everything is fine except the
drawer box to drawer box gap box does not highlight.So my boxes are stacked on top of one another with no gap in between. I cannot change the drawer box gap.

Dave Norton
Dave Norton

User avatar
Gary Puckett
Wizard Member
Posts: 1324
Joined: Mon, May 19 2008, 1:39PM
Company Name: The Woodworkery
Location: Saint Charles, Missouri
Contact:

Re: Drawer Box Editor problem

Postby Gary Puckett » Wed, Oct 21 2009, 6:33PM

Did you use the door drawer editor or just the drawer editor?

You have to use the door drawer editor and there you can adust all clearence between the drawers

Gary
HP Pavilion
Vista home Premium 64bit S. pack 2
AMD Phenom-X4
9850 Quad-Core Processor
6.0GB/Go Memory
1 TB/To Hard Drive
Nividia GeForce 9800 GT

Dennis Englert

Re: Drawer Box Editor problem

Postby Dennis Englert » Thu, Oct 22 2009, 7:10AM

Set your gaps up in Construction Settings prior to adding drawer boxes. I'm not quite sure why it doesn't allow you to change it.

Dennis

User avatar
Gary Puckett
Wizard Member
Posts: 1324
Joined: Mon, May 19 2008, 1:39PM
Company Name: The Woodworkery
Location: Saint Charles, Missouri
Contact:

Re: Drawer Box Editor problem

Postby Gary Puckett » Thu, Oct 22 2009, 7:17AM

I completely over looked the drawer box tap in the constuction settings. Sorry

Thanks Dennis for the info.

Gary
HP Pavilion
Vista home Premium 64bit S. pack 2
AMD Phenom-X4
9850 Quad-Core Processor
6.0GB/Go Memory
1 TB/To Hard Drive
Nividia GeForce 9800 GT

Dennis Englert

Re: Drawer Box Editor problem

Postby Dennis Englert » Thu, Oct 22 2009, 7:23AM

Construction settings are in the Drawer Box and Door/Drawer Editors also.

Setting up the construction settings prior establishes the defaults and avoids redundant entries.


Dennis

David Norton
Guru Member
Posts: 710
Joined: Thu, May 19 2005, 11:01AM
Company Name: Custom Trim and Millwork
Country: UNITED STATES
Location: Lawrenceburg,Tennessee

Re: Drawer Box Editor problem

Postby David Norton » Thu, Oct 22 2009, 4:45PM

Thx for the info guys.
Dave Norton


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests