get error when trying to save

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Chris B Campbell
Junior Member
Posts: 84
Joined: Fri, Jul 29 2005, 4:00PM
Location: Helendale, CA.

get error when trying to save

Postby Chris B Campbell » Wed, Jan 13 2010, 5:15PM

saved a cabinet in V6. Opened and placed 3/8" holes in the drawer box fronts tried to re-save but get the following error.
"An error occurred while adding HOOPS information to the save file"
Got a screen shot if you need it.

Chris Campbell

Chris B Campbell
Junior Member
Posts: 84
Joined: Fri, Jul 29 2005, 4:00PM
Location: Helendale, CA.

Re: get error when trying to save

Postby Chris B Campbell » Wed, Jan 13 2010, 5:19PM

Tried to save as an Assembly and that worked.

Chris

User avatar
Ryan Callahan
Thermwood Team
Posts: 586
Joined: Tue, Jul 14 2009, 11:05AM
Company Name: Thermwood Corporation
Country: UNITED STATES
Location: Thermwood
Contact:

Re: get error when trying to save

Postby Ryan Callahan » Mon, Jan 18 2010, 10:17AM

Chris,

I was not able to reproduce this error using Std Base cabinets, so was this a 5.2 cabinet that was saved and then changed? Or was there something else here.

If you could, please post your original cabinet so that I can step through your instructions and attempt to figure out what is going on.

I look forward to being able to help you with this.

Thanks.
Ryan Callahan
Thermwood
Dell Precision T3400 / Core 2 Quad Q9400 / 2.4GHz / 8GB RAM / 256MB NVIDIA Quadro FX3450 / Windows 7 x64

User avatar
Scott G Vaal
Thermwood Team
Posts: 1741
Joined: Tue, May 17 2005, 12:44PM
Company Name: Thermwood Corporation
Location: Thermwood Corp: Dale, Indiana
Contact:

Re: get error when trying to save

Postby Scott G Vaal » Mon, Jan 18 2010, 12:20PM

Chris,

Can you tell me what your directory name field reads when you are trying to save the cabinet. Please give me the entire string that is in that field.
Regards,

Scott Vaal
-Thermwood/eCabinet Systems-
Dell Precision / Xeon E3-1240 / 8GB RAM /NVIDIA Quadro K2000

leigh mills
Senior Member
Posts: 211
Joined: Wed, Jan 23 2008, 9:49AM
Location: England UK
Contact:

Re: get error when trying to save

Postby leigh mills » Tue, Jan 19 2010, 9:29AM

Hi Chris,

I had this error, what you need to do is select the browse button and then choose your directory where you want to save it to. This should work, unfortunately you will have to do this everytime you come to save.

hope this helps

User avatar
Ryan Callahan
Thermwood Team
Posts: 586
Joined: Tue, Jul 14 2009, 11:05AM
Company Name: Thermwood Corporation
Country: UNITED STATES
Location: Thermwood
Contact:

Re: get error when trying to save

Postby Ryan Callahan » Wed, Jan 20 2010, 11:06AM

Chris,

Seems there is an issue with directory names containing extended characters such as @, %, & and '. There may be others as I have not explored them all. These characters are important to the HOOPS graphics engine and are causing issues during the save.

This has been listed. For now, try to avoid using non-standard characters in directory names.
Ryan Callahan
Thermwood
Dell Precision T3400 / Core 2 Quad Q9400 / 2.4GHz / 8GB RAM / 256MB NVIDIA Quadro FX3450 / Windows 7 x64


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: Jesse Ogburn and 8 guests