No option to select mouldings?

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

markvan
Junior Member
Posts: 63
Joined: Fri, Aug 31 2007, 10:13AM

No option to select mouldings?

Postby markvan » Thu, Feb 11 2010, 9:54AM

Just wondering where the 'select moulding' option went?

When in the cabinet editor, in the moulding editor section, I only see - Add top moulding, add mid moulding, add base moulding, and delete. Shouldn't there be a select moulding button, as there is a select door/drawer button in the door editor? It was there before.....
Attachments
Ecabinets02.jpg
Ecabinets02.jpg (69.89 KiB) Viewed 486 times

markvan
Junior Member
Posts: 63
Joined: Fri, Aug 31 2007, 10:13AM

Re: No option to select mouldings?

Postby markvan » Thu, Feb 11 2010, 10:31AM

Ok, I found it.....

Still getting used to the V6 layout......(Doh!)

Cy Rebarchak
New Member
Posts: 6
Joined: Fri, Sep 08 2006, 1:42PM
Company Name: CDD
Location: Wapwallopen, Pa

Re: No option to select mouldings?

Postby Cy Rebarchak » Thu, Feb 11 2010, 1:01PM

I have the same question, but I give up. Where is the select molding button in V6??
Thanks

User avatar
Kerry Fullington
Wizard Member
Posts: 4566
Joined: Mon, May 09 2005, 7:33PM
Company Name: ProSource of Amarillo
Country: UNITED STATES
Location: Amarillo, TX

Re: No option to select mouldings?

Postby Kerry Fullington » Thu, Feb 11 2010, 1:47PM

Cy,

In the moulding editor it is in the Item window. (the pop out window on the right)

Kerry

Cy Rebarchak
New Member
Posts: 6
Joined: Fri, Sep 08 2006, 1:42PM
Company Name: CDD
Location: Wapwallopen, Pa

Re: No option to select mouldings?

Postby Cy Rebarchak » Thu, Feb 11 2010, 2:13PM

Got it, thanks Kerry.
Cy


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests