Speed of V6 varies with use?

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Anthony Barbarino
New Member
Posts: 11
Joined: Sat, Jan 30 2010, 5:29PM
Company Name: A B Custom Design

Re: Speed of V6 varies with use?

Postby Anthony Barbarino » Wed, Feb 17 2010, 3:50PM

Gary, that was so very funny your comment about gaining 15lb going to make a sandwich after every mouse click. Thank you. I was starting to get frustrated. V5 seemed much faster. So I will just need to stock up on some sandwich meats and condiments.

Michael S Murray
eCabinets Beta Tester
Posts: 933
Joined: Tue, May 17 2005, 2:48PM
Location: Logansport, In
Contact:

Re: Speed of V6 varies with use?

Postby Michael S Murray » Sat, Feb 20 2010, 12:49PM

Anthony, its really not funny, I have a small kitchen in my office and its only about 10 steps to the fridge from my desk....................
Thinking on locking the door to it and putting the key in a block of ice in the shop fridge.......(far away)........
Mike Murray
Versatile Cabinet & Solid Surface
mike@versatilecabinet.com
http://www.versatilecabinet.com

Gary Campbell
Guru Member
Posts: 256
Joined: Sat, Apr 04 2009, 6:27PM
Company Name: ShopBot Tools Inc
Country: UNITED STATES
Location: Durham NC

Re: Speed of V6 varies with use?

Postby Gary Campbell » Thu, Feb 25 2010, 4:35PM

I dont know if something changed in V6b2 but I now get the following message after making a change in Const. Sett. Cant seem to tell if the timing is different, or Win 7 percieves eCabs as stopped. Sometimes I think it is. IF ignored eCabs goes on as usual. Message dissappears

eCabs Screen Saver.PNG
eCabs Screen Saver.PNG (38.9 KiB) Viewed 709 times
Gary Campbell
ShopBot Tools Production Support

ShopBot (eCabinets) Link Training & Support

User avatar
DanEpps
Wizard Member
Posts: 5852
Joined: Thu, Jul 28 2005, 10:18AM
Company Name: Dan Epps
Country: UNITED STATES
Location: Rocky Face GA

Re: Speed of V6 varies with use?

Postby DanEpps » Fri, Feb 26 2010, 7:50AM

"Not responding" simply means that the program is not communicating with Windows. This can happen when a single-threaded process takes a long time to complete and does not keep Windows informed of its status.

User avatar
Georgi Baltov
Guru Member
Posts: 341
Joined: Sat, Mar 10 2007, 7:31PM
Company Name: Top Notch Cabinets
Country: CANADA
Location: Oakville, Ontario
Contact:

Re: Speed of V6 varies with use?

Postby Georgi Baltov » Fri, Feb 26 2010, 2:18PM

The speed of the item window has increased quite a lot in V6B2 so they must have changed something. For a company that uses eCabinets to mainly cut and not design, for me it's more important that everything I create is cut properly on the machine. With my drawer box problem resolved for now I think everything has pretty much come to place with build 2.

Gary Campbell
Guru Member
Posts: 256
Joined: Sat, Apr 04 2009, 6:27PM
Company Name: ShopBot Tools Inc
Country: UNITED STATES
Location: Durham NC

Re: Speed of V6 varies with use?

Postby Gary Campbell » Fri, Feb 26 2010, 4:04PM

Georgi...
I wish I was in your shoes. I havnt found anything in the cutting area that V6 lacks from V5. That is a very good thing. My problem is that we are constantly designing for both estimates and cutting when we get the jobs. Almost every job comes from a different designer or shop, and each has their own specs. Maybe after a few more months soe of our existing work can become seeds for future. Until then, most will be derived from standard. Hopefully the pause interpreted by Win7 is something that the programmers can fix for future versions.
Gary Campbell
ShopBot Tools Production Support

ShopBot (eCabinets) Link Training & Support


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 7 guests