Feature Request

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Bryan J Tanner
Guru Member
Posts: 270
Joined: Wed, Mar 18 2009, 4:51AM
Company Name: Decor Designz
Location: Paeroa NZ
Contact:

Feature Request

Postby Bryan J Tanner » Wed, Jan 19 2011, 5:21PM

How useful would it be to be able to select multiple cabinets/assemblies in the custom layout and take them to the cabinet editor as an assembly?

Thermwood wizards, how hard would this be to do?
HP Pavilion DV6
2.27 gigahertz Intel Core i5 M 430
3064 Megabytes Usable Installed Memory
NVIDIA GeForce GT 230M
Windows 7 Home Premium

User avatar
Neville Bastian
Guru Member
Posts: 589
Joined: Fri, May 20 2005, 6:48PM
Company Name: Classic Cabinetry
Location: Albany Western Australia
Contact:

Re: Feature Request

Postby Neville Bastian » Wed, Jan 19 2011, 8:03PM

You could do the same thing if you created the design in the assembly area. There is not much missing really. If its for a client you can add walls and other visual things latter.
My production guy does that now. Give Blake a call if you want to 61 8 98443999 ext 7 and he can tell you what we do. It may be of interest
Regards

Neville
Neville Australia

Bryan J Tanner
Guru Member
Posts: 270
Joined: Wed, Mar 18 2009, 4:51AM
Company Name: Decor Designz
Location: Paeroa NZ
Contact:

Re: Feature Request

Postby Bryan J Tanner » Fri, Jan 21 2011, 1:43PM

Neville,

Thanks for the offer, I often to it like this. I'm working on a job at the moment thats already in the custom layout.

I like to but these ideas out there when I think of them. It's the best way to improve the software I figure.
HP Pavilion DV6
2.27 gigahertz Intel Core i5 M 430
3064 Megabytes Usable Installed Memory
NVIDIA GeForce GT 230M
Windows 7 Home Premium


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests