Version 5 files

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Brent Pister
Junior Member
Posts: 31
Joined: Wed, Sep 13 2006, 8:24AM
Company Name: Brelin Quality Builders
Location: Saskatoon, Canada
Contact:

Version 5 files

Postby Brent Pister » Sun, May 08 2011, 5:27PM

How does one convert version 5 cabinets to version 6

Thanks
Brent

User avatar
Josh Rayburn
eCabinets Beta Tester
Posts: 1262
Joined: Wed, Jul 01 2009, 2:19PM
Company Name: Halls Edge Inc
Country: UNITED STATES
Location: Stamford, CT USA
Contact:

Re: Version 5 files

Postby Josh Rayburn » Mon, May 09 2011, 6:14AM

The first time you open a v5 file in v6 it should convert the file automatically.
jnr
Josh Rayburn
Hall's Edge, Inc.
CNC Machining Service


Dell Precision T3400
Win7 Professional 64 Bit/Core2Duo E8400 3ghz/4 GB Ram/NVIDIA Quadro FX570

Brent Pister
Junior Member
Posts: 31
Joined: Wed, Sep 13 2006, 8:24AM
Company Name: Brelin Quality Builders
Location: Saskatoon, Canada
Contact:

Re: Version 5 files

Postby Brent Pister » Tue, May 10 2011, 9:12PM

Josh,
Thanks, that is probably the case. I just assumed that they weren't because they are still in a directory called V5 Cabinets and occasionally when I open an old job the system asks if I want to convert the cabinets to V6. I just never had the time to do so.
Brent

User avatar
Kerry Fullington
Wizard Member
Posts: 4566
Joined: Mon, May 09 2005, 7:33PM
Company Name: ProSource of Amarillo
Country: UNITED STATES
Location: Amarillo, TX

Re: Version 5 files

Postby Kerry Fullington » Wed, May 11 2011, 6:31AM

Brent,

When you updated versions of software from V5 to V6, eCabinets saved your V5 files to a different location from the V6 files. This was so that it does not overwrite your V5 files (just in case there were some problems in the transition between versions). V6 has proved itself very stable so if you need the jobs etc. you have saved in V5 I would let them convert and save them to the new location so you have ready access to them.

Brent Pister
Junior Member
Posts: 31
Joined: Wed, Sep 13 2006, 8:24AM
Company Name: Brelin Quality Builders
Location: Saskatoon, Canada
Contact:

Re: Version 5 files

Postby Brent Pister » Wed, May 11 2011, 10:36PM

Thanks Kerry. Next time it asks I will let them convert. I was hoping to do it when I had some down time. It seems whenever the opportunity comes up I'm in the middle of something and don't have the time.

Brent

Leo Graywacz
Guru Member
Posts: 572
Joined: Tue, Jan 16 2007, 7:56PM
Company Name: LRG WoodCrafting
Location: Windsor Locks, CT
Contact:

Re: Version 5 files

Postby Leo Graywacz » Sun, May 15 2011, 1:09PM

Takes quite a while to convert. Make sure you aren't in a rush when you are doing it. Probably easiest to do it overnight.
Dell Precision 7710
Intel Core i7-6820HQ @ 2.70GHz 16.00 GB RAM
NVIDIA Quadro M3000M
256 GB PCIe NVMe - M.2 SSD
Win 7 Pro 64-bit

http://lrgwood.com


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 13 guests