Corner Cab Bug

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Wally Schneeberger
Guru Member
Posts: 473
Joined: Tue, May 17 2005, 1:55PM

Corner Cab Bug

Postby Wally Schneeberger » Thu, Nov 24 2011, 10:42AM

Here is a cabinet that I changed the corner settings on and it shows the change but when I take the top to PE it still shows a mitered corner and I cannot do what I wanted to do -- 7.5" x 7.5" corner cutout.
f&g.hsf
(410.02 KiB) Downloaded 70 times

f&g.jpg
f&g.jpg (12.98 KiB) Viewed 1540 times
Image

User avatar
Kerry Fullington
Wizard Member
Posts: 4566
Joined: Mon, May 09 2005, 7:33PM
Company Name: ProSource of Amarillo
Country: UNITED STATES
Location: Amarillo, TX

Re: Corner Cab Bug

Postby Kerry Fullington » Sat, Nov 26 2011, 9:23AM

Wally,

Your cabinet seems to work as it should.

Are you talking about the miter on the front of the cabinet or the back?

Wally Schneeberger
Guru Member
Posts: 473
Joined: Tue, May 17 2005, 1:55PM

Re: Corner Cab Bug

Postby Wally Schneeberger » Sun, Nov 27 2011, 9:52AM

At the back Kerry-- I don't want any miter there but it keeps it even when I change it. I want a square of 7.5" cut from the corner (to go around a post) not a miter.
Image

User avatar
George Davidson
eCabinets Beta Tester
Posts: 1585
Joined: Tue, May 17 2005, 1:16PM
Location: Norwood Pa.

Re: Corner Cab Bug

Postby George Davidson » Sun, Nov 27 2011, 11:25AM

Hi Wally
Is this what you are looking for
Attachments
Corner Cab_11-25-11.hsf
(808.02 KiB) Downloaded 64 times

User avatar
Kerry Fullington
Wizard Member
Posts: 4566
Joined: Mon, May 09 2005, 7:33PM
Company Name: ProSource of Amarillo
Country: UNITED STATES
Location: Amarillo, TX

Re: Corner Cab Bug

Postby Kerry Fullington » Sun, Nov 27 2011, 11:43AM

Wally,

Your cabinet works fine for me.

Try opening the cabinet in the cab editor then right click and choose Remove Part Editor Cuts/From Entire Cabinet and let the cabinet re-generate and see if you can get it to work in the part editor.

User avatar
George Davidson
eCabinets Beta Tester
Posts: 1585
Joined: Tue, May 17 2005, 1:16PM
Location: Norwood Pa.

Re: Corner Cab Bug

Postby George Davidson » Sun, Nov 27 2011, 11:55AM

Here is one for you Kerry
I will have to try that
Attachments
Corner Cab with Pipes_11-27-11.esa
(908.02 KiB) Downloaded 82 times

Wally Schneeberger
Guru Member
Posts: 473
Joined: Tue, May 17 2005, 1:55PM

Re: Corner Cab Bug

Postby Wally Schneeberger » Sun, Nov 27 2011, 8:23PM

George Davidson wrote:Hi Wally
Is this what you are looking for

That's it George -- I guess I will have to regenerate it like Kerry advises to get it right.
Thanks George.
Image

Wally Schneeberger
Guru Member
Posts: 473
Joined: Tue, May 17 2005, 1:55PM

Re: Corner Cab Bug

Postby Wally Schneeberger » Sun, Nov 27 2011, 8:24PM

Kerry Fullington wrote:Wally,

Your cabinet works fine for me.

Try opening the cabinet in the cab editor then right click and choose Remove Part Editor Cuts/From Entire Cabinet and let the cabinet re-generate and see if you can get it to work in the part editor.

Thanks Kerry - I must have lingering PE cuts.
Image


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests