Part Editor_Circle Mode_PROBLEM!

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

User avatar
Vince Lisanti
Senior Member
Posts: 134
Joined: Sat, Jun 11 2005, 7:18AM
Location: Rock Hill, N.Y.
Contact:

Part Editor_Circle Mode_PROBLEM!

Postby Vince Lisanti » Wed, Jun 11 2014, 8:45AM

For whatever reason the part editor is not working for me this morning. This is not specific to any one cabinet. Does not work even when using standard cabinets.

I am trying to create a set of holes on the left end of a case. The side that faces out not the interior. I select the part, go into part editor, click back view, click the circle tool, place the hole geometry. When I go to click on the hole geometry so I can use the "Cut/Pocket Using Geometric Shapes" it will not highlight the geometry. Nothing happens.

I am not in closed contour just the main area of the part editor. This is only with the circle tool not the rectangle tool. The rectangle tool works fine.

I really need to get this issue resolved.


Thanks
Dell Precision M6500
Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 740 @ 1.73GHz (8 CPUs), ~1.7GHz 4.00 GB RAM
NVIDIA Quadro FX 2800M
Windows 7 Professional 64-bit

User avatar
Vince Lisanti
Senior Member
Posts: 134
Joined: Sat, Jun 11 2005, 7:18AM
Location: Rock Hill, N.Y.
Contact:

Re: Part Editor_Circle Mode_PROBLEM!

Postby Vince Lisanti » Wed, Jun 11 2014, 9:00AM

I figured it out. Somehow the snap setting was set to 0 and that is why I could no select circles
Dell Precision M6500
Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 740 @ 1.73GHz (8 CPUs), ~1.7GHz 4.00 GB RAM
NVIDIA Quadro FX 2800M
Windows 7 Professional 64-bit


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests