Using ecabs on two computers

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Carmen Addamo
Junior Member
Posts: 68
Joined: Sun, Oct 19 2014, 8:33PM
Company Name: Frank Raffaele and Sons Custom
Country: UNITED STATES

Using ecabs on two computers

Postby Carmen Addamo » Thu, Dec 17 2015, 7:40AM

I would like to use Ecabs on both my home and office pc's. I know I can download a job onto a storage device and upload to the other pc but is it possible to set up identical ecabs programs on both Pc's for all the different settings/materials/hardware etc. without having to manually enter all the data on both computers.

User avatar
Kerry Fullington
Wizard Member
Posts: 4566
Joined: Mon, May 09 2005, 7:33PM
Company Name: ProSource of Amarillo
Country: UNITED STATES
Location: Amarillo, TX

Re: Using ecabs on two computers

Postby Kerry Fullington » Thu, Dec 17 2015, 8:02AM

Carmen,

Use the Backup/Restore feature on eCabinets. Backup the files on the first computer and then use that backup to Restore the second computer.

Carmen Addamo
Junior Member
Posts: 68
Joined: Sun, Oct 19 2014, 8:33PM
Company Name: Frank Raffaele and Sons Custom
Country: UNITED STATES

Re: Using ecabs on two computers

Postby Carmen Addamo » Sat, Dec 19 2015, 1:33PM

Kerry Thank You

Mike Lew
Junior Member
Posts: 26
Joined: Thu, Feb 08 2007, 8:34PM

Re: Using ecabs on two computers

Postby Mike Lew » Thu, Jan 28 2016, 6:55PM

Can you be more specific in the steps? TY


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests