Radius Cabinets

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Carmen Addamo
Junior Member
Posts: 60
Joined: Sun, Oct 19 2014, 8:33PM
Company Name: Frank Raffaele and Sons Custom
Country: UNITED STATES

Radius Cabinets

Postby Carmen Addamo » Sat, Feb 13 2016, 11:03AM

Any suggestions on the best way to attempt radius cabinets in ecabs. We are working on a large residential project and one area has an existing radius bar. The owner wants to salvage the top. I've calculated the inside radius of the top at 60". How would you attempt this. Should I trying taking a seed cab into part editor?. Would you work with all display panels? Any suggestions are welcome.

Leo Graywacz
Guru Member
Posts: 572
Joined: Tue, Jan 16 2007, 7:56PM
Company Name: LRG WoodCrafting
Location: Windsor Locks, CT
Contact:

Re: Radius Cabinets

Postby Leo Graywacz » Sat, Feb 13 2016, 2:20PM

Parts editor cuts in to cubes or panels. Unfortunately there will be no resizing capabilities with this route.
Dell Precision 7710
Intel Core i7-6820HQ @ 2.70GHz 16.00 GB RAM
NVIDIA Quadro M3000M
256 GB PCIe NVMe - M.2 SSD
Win 7 Pro 64-bit

http://lrgwood.com


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests