line drawing editor-no measurements

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Lawrence Kolegue
New Member
Posts: 18
Joined: Thu, May 19 2005, 12:38PM
Location: NAPLES FL

line drawing editor-no measurements

Postby Lawrence Kolegue » Tue, Oct 11 2016, 5:39AM

this just started happening after the microsoft anniversary update. the line drawing editor will not show measurements. i have attached a jpg of it. i tried to adjust the grid settings, turned it off and on with the same result. any ideas? thanks for you help
Attachments
ecab error editor.jpg
LAWRENCE KOLEGUE

Rick Deskins
Thermwood Team
Posts: 828
Joined: Tue, May 17 2005, 12:47PM
Company Name: Thermwood
Country: UNITED STATES
Location: Thermwood

Re: line drawing editor-no measurements

Postby Rick Deskins » Tue, Oct 11 2016, 6:33AM

Have you tried updating your video card driver from the manufacturer's website?
Rick Deskins
eCabinet Systems Programmer
Dell Precision / Xeon E3-1240 / 8GB RAM/ AMD FirePro V4900

Lawrence Kolegue
New Member
Posts: 18
Joined: Thu, May 19 2005, 12:38PM
Location: NAPLES FL

Re: line drawing editor-no measurements

Postby Lawrence Kolegue » Tue, Oct 11 2016, 9:28AM

yes I have updated the video card and it remains the same.
LAWRENCE KOLEGUE

Chris Vokes
New Member
Posts: 9
Joined: Wed, Apr 15 2015, 9:05PM
Company Name: Gulfstream
Country: CANADA

Re: line drawing editor-no measurements

Postby Chris Vokes » Tue, Oct 11 2016, 10:14AM

I am having the same issue.

If you right click and click "reset view" the dimensions will show up.

It is annoying. It seems like the cabinet is coming into the line drawing editor crooked or something and it is throwing of the dimensioning.

I think maybe the cabinets are coming in with the wrong perspective/orthographic view setting

Lawrence Kolegue
New Member
Posts: 18
Joined: Thu, May 19 2005, 12:38PM
Location: NAPLES FL

Re: line drawing editor-no measurements

Postby Lawrence Kolegue » Tue, Oct 11 2016, 11:37AM

resetting the view does correct the problem. thanks for the tip.
LAWRENCE KOLEGUE

Anthony Gonzales
New Member
Posts: 9
Joined: Tue, Aug 22 2006, 3:00PM
Location: SANTA FE NEW MEXICO

Re: line drawing editor-no measurements

Postby Anthony Gonzales » Thu, Oct 13 2016, 2:36PM

I'm Having the same problem as well. Any advise welcome

Donald Thomson
Guru Member
Posts: 670
Joined: Thu, May 14 2009, 11:41PM
Company Name: Diamond Lake Custom Woodworks
Location: Newport, WA
Contact:

Re: line drawing editor-no measurements

Postby Donald Thomson » Fri, Oct 14 2016, 12:03PM

I've found that the way to get drawings with everything in tact is to do a screen print (Alt + Print Screen) then bring that into something like Paint and save it as a jpg/ Doing photo export from eCabs has not been successful for me.
Sincerely,

Don Thomson
Diamond Lake Custom Woodworks, LLC
509-671-6230
Newport, WA
http://www.dlwoodworks.com


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests