How to edit cabinets in this assembly??

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

markvan
Junior Member
Posts: 63
Joined: Fri, Aug 31 2007, 10:13AM

How to edit cabinets in this assembly??

Postby markvan » Mon, Jan 30 2017, 11:42AM

I am trying to edit the cabinets in this assembly I downloaded from the customer 3d section of the forums. (Stanisci W Series hood)

viewtopic.php?f=5&t=13091&p=69186&hilit=stanisci#p69186

I can't figure out how to do it !?!

When I bring it to the cabinet/assembly editor, click on a cabinet, it only selects the individual part I click on. (a single gable, the door or back etc...) How do I select the whole cabinet so I can edit sizes or add crown mouldings etc.? Not sure what I'm doing wrong...

Thanks!
Mark.

*Edit* ---- Figured out I just have to double click....!
Last edited by markvan on Mon, Jan 30 2017, 11:51AM, edited 1 time in total.

Clint Buechlein
Thermwood Team
Posts: 170
Joined: Fri, May 15 2015, 1:21PM
Company Name: Thermwood Corp
Country: UNITED STATES

Re: How to edit cabinets in this assembly??

Postby Clint Buechlein » Mon, Jan 30 2017, 11:51AM

Double click to select a whole cabinet. You can then make your changes you need to, to that particular cabinet. If you double click another cabinet, you cannot make any changes. Only one can be selected at a time to make changes. You can either double click on the cabinet again to deselect, or press escape.

-Clint-

markvan
Junior Member
Posts: 63
Joined: Fri, Aug 31 2007, 10:13AM

Re: How to edit cabinets in this assembly??

Postby markvan » Mon, Jan 30 2017, 11:51AM

Thanks for speedy reply. Just figured that out!


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests