problem with 6.1.4

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Jeff Christenson
Junior Member
Posts: 54
Joined: Thu, Mar 09 2006, 1:59PM
Location: Coal Valley Illinois
Contact:

problem with 6.1.4

Postby Jeff Christenson » Sat, Feb 11 2017, 8:58AM

I am having this annoying flicker going on when I move the mouse, the image wants to keep re-building itself about three or four times when a new job is opened. It will stop until you move the mouse, and it takes a long time to move from one editor to another. I think that uninstalling ecabs then re-install might fix it but can someone please tell me how to do that properly.

Thank you!

Jeff C
Jeff Christenson

Jeff Christenson
Junior Member
Posts: 54
Joined: Thu, Mar 09 2006, 1:59PM
Location: Coal Valley Illinois
Contact:

Re: problem with 6.1.4

Postby Jeff Christenson » Sat, Feb 11 2017, 9:04AM

By the way I am using Windows 10 Pro.
Jeff Christenson

Jeff Christenson
Junior Member
Posts: 54
Joined: Thu, Mar 09 2006, 1:59PM
Location: Coal Valley Illinois
Contact:

Re: problem with 6.1.4

Postby Jeff Christenson » Mon, Feb 13 2017, 7:46AM

Well I did uninstall and re-install, still have the flickering and re-building problem. I did not need to use my registration code for some reason. Any ideas?
Jeff Christenson

Forrest Chapman
eCabinets Beta Tester
Posts: 1082
Joined: Mon, May 30 2005, 2:26PM
Location: Anderson SC.
Contact:

Re: problem with 6.1.4

Postby Forrest Chapman » Mon, Feb 13 2017, 9:57AM

Try updating your video card.

Forrest

Jeff Christenson
Junior Member
Posts: 54
Joined: Thu, Mar 09 2006, 1:59PM
Location: Coal Valley Illinois
Contact:

Re: problem with 6.1.4

Postby Jeff Christenson » Mon, Feb 13 2017, 12:56PM

I can try that, but all other programs run fine. Thanks for chiming in!
Jeff Christenson

Rick Deskins
Thermwood Team
Posts: 828
Joined: Tue, May 17 2005, 12:47PM
Company Name: Thermwood
Country: UNITED STATES
Location: Thermwood

Re: problem with 6.1.4

Postby Rick Deskins » Thu, Feb 16 2017, 8:07AM

In general settings, toggle the double buffering setting.
Rick Deskins
eCabinet Systems Programmer
Dell Precision / Xeon E3-1240 / 8GB RAM/ AMD FirePro V4900

Jeff Christenson
Junior Member
Posts: 54
Joined: Thu, Mar 09 2006, 1:59PM
Location: Coal Valley Illinois
Contact:

Re: problem with 6.1.4

Postby Jeff Christenson » Thu, Feb 16 2017, 8:26AM

Rick,

Thank you, I fixed it by checking the "Use Graphics double buffering" box under settings/preferences like you suggested. Thanks a million!
Jeff Christenson

Jeff Christenson
Junior Member
Posts: 54
Joined: Thu, Mar 09 2006, 1:59PM
Location: Coal Valley Illinois
Contact:

Re: problem with 6.1.4

Postby Jeff Christenson » Thu, Feb 16 2017, 8:32AM

I wonder why I had to do that all of a sudden. I never went an unchecked it,lol.
Jeff Christenson


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests