Add drawer box settings

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

David Giesbrecht
Junior Member
Posts: 67
Joined: Thu, Mar 03 2011, 10:40PM
Company Name: Silverpine Cabinets
Country: CANADA

Add drawer box settings

Postby David Giesbrecht » Thu, Mar 16 2017, 10:39AM

Something to add to "Add Drawer Box" would be fixed height. I love the fixed height in "Add Door & Drawer" but I would use it even more in the Drawer boxes without front because we do all our pullout shelves at fixed heights.
David Giesbrecht
Inter(R) Core(TM) i7-7700CPU OC@ 4.8 GHz
8.00 GB DDR5 2133MHz
NVIDIA GeForce GTX 970 4GB
Z270x-Gaming 5 MOBO
1TB Samsung 960PRO SSD

Leo Graywacz
Guru Member
Posts: 572
Joined: Tue, Jan 16 2007, 7:56PM
Company Name: LRG WoodCrafting
Location: Windsor Locks, CT
Contact:

Re: Add drawer box settings

Postby Leo Graywacz » Sun, Mar 19 2017, 9:46PM

I just type in what height I want my drawer boxes and that's what the program gives me. That's when you use the DBX icon to enter the drawer box editor.
Dell Precision 7710
Intel Core i7-6820HQ @ 2.70GHz 16.00 GB RAM
NVIDIA Quadro M3000M
256 GB PCIe NVMe - M.2 SSD
Win 7 Pro 64-bit

http://lrgwood.com


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests