In Need of Tall Frameless Cabinet

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Nat Wheatley
eCabinets Beta Tester
Posts: 489
Joined: Wed, Apr 15 2009, 8:22PM
Company Name: Plymouth Custom Closets
Country: UNITED STATES
Location: Plympton, MA

In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby Nat Wheatley » Sun, Jun 24 2018, 1:17PM

Does anyone have a tall frameless cabinet that I can use? There isn't one in my Standard Cabinet Library for some reason.
http://www.plymouthcustomclosets.com

Dell Precision 490/ Intel Xeon 3.20 Ghz/3 GB RAM/ Nvidia Quadro FX 3450/ Windows XP, sp 3

Nat Wheatley
eCabinets Beta Tester
Posts: 489
Joined: Wed, Apr 15 2009, 8:22PM
Company Name: Plymouth Custom Closets
Country: UNITED STATES
Location: Plympton, MA

Re: In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby Nat Wheatley » Sun, Jun 24 2018, 1:31PM

Nevermind...found the libraires online...
http://www.plymouthcustomclosets.com

Dell Precision 490/ Intel Xeon 3.20 Ghz/3 GB RAM/ Nvidia Quadro FX 3450/ Windows XP, sp 3

User avatar
Brad McIntosh
Guru Member
Posts: 510
Joined: Wed, May 18 2005, 6:59PM
Company Name: CNC Automation
Location: St. Zotique, Québec, Canada
Contact:

Re: In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby Brad McIntosh » Tue, Jun 26 2018, 10:33AM

Nat,

If I am not mistaken, most users will simply take a Frameless Base cabinet and increase its height to the required "Tall Cabinet" size. They will then save it to their library with the appropriate name.

Nat Wheatley
eCabinets Beta Tester
Posts: 489
Joined: Wed, Apr 15 2009, 8:22PM
Company Name: Plymouth Custom Closets
Country: UNITED STATES
Location: Plympton, MA

Re: In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby Nat Wheatley » Tue, Jun 26 2018, 10:46AM

Ok, thanks. I wasn't sure if I'd be able to add crown molding to a base cabinet. I'm just getting into the drawing side of the program, and haven't explored adding moldings yet...

Nat
http://www.plymouthcustomclosets.com

Dell Precision 490/ Intel Xeon 3.20 Ghz/3 GB RAM/ Nvidia Quadro FX 3450/ Windows XP, sp 3

tim lucas
Guru Member
Posts: 302
Joined: Thu, Nov 29 2007, 5:18PM
Company Name: Tim Lucas Custom Woodworks LLC
Country: UNITED STATES
Location: bell, florida
Contact:

Re: In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby tim lucas » Tue, Jun 26 2018, 6:47PM

Yes sir, you can add crown to a base cab and you can add light rail to a wall cabinet using the lower or base molding.
Tim Lucas Custom Woodworks LLC
www.TLCW.us

Nat Wheatley
eCabinets Beta Tester
Posts: 489
Joined: Wed, Apr 15 2009, 8:22PM
Company Name: Plymouth Custom Closets
Country: UNITED STATES
Location: Plympton, MA

Re: In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby Nat Wheatley » Wed, Jun 27 2018, 5:33AM

Thanks Tim!
http://www.plymouthcustomclosets.com

Dell Precision 490/ Intel Xeon 3.20 Ghz/3 GB RAM/ Nvidia Quadro FX 3450/ Windows XP, sp 3


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests