In Need of Tall Frameless Cabinet

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Nat Wheatley
eCabinets Beta Tester
Posts: 490
Joined: Wed, Apr 15 2009, 8:22PM
Company Name: Plymouth Custom Closets
Country: UNITED STATES
Location: Plympton, MA

In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby Nat Wheatley » Sun, Jun 24 2018, 1:17PM

Does anyone have a tall frameless cabinet that I can use? There isn't one in my Standard Cabinet Library for some reason.
http://www.plymouthcustomclosets.com

Dell Precision 490/ Intel Xeon 3.20 Ghz/3 GB RAM/ Nvidia Quadro FX 3450/ Windows XP, sp 3

Nat Wheatley
eCabinets Beta Tester
Posts: 490
Joined: Wed, Apr 15 2009, 8:22PM
Company Name: Plymouth Custom Closets
Country: UNITED STATES
Location: Plympton, MA

Re: In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby Nat Wheatley » Sun, Jun 24 2018, 1:31PM

Nevermind...found the libraires online...
http://www.plymouthcustomclosets.com

Dell Precision 490/ Intel Xeon 3.20 Ghz/3 GB RAM/ Nvidia Quadro FX 3450/ Windows XP, sp 3

User avatar
Brad McIntosh
Guru Member
Posts: 518
Joined: Wed, May 18 2005, 6:59PM
Company Name: CNC Automation
Location: St. Zotique, Québec, Canada
Contact:

Re: In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby Brad McIntosh » Tue, Jun 26 2018, 10:33AM

Nat,

If I am not mistaken, most users will simply take a Frameless Base cabinet and increase its height to the required "Tall Cabinet" size. They will then save it to their library with the appropriate name.
Brad McIntosh
CNC Automation

Home: http://www.cncautomation.com
Twitter: @bmcncautomation

Nat Wheatley
eCabinets Beta Tester
Posts: 490
Joined: Wed, Apr 15 2009, 8:22PM
Company Name: Plymouth Custom Closets
Country: UNITED STATES
Location: Plympton, MA

Re: In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby Nat Wheatley » Tue, Jun 26 2018, 10:46AM

Ok, thanks. I wasn't sure if I'd be able to add crown molding to a base cabinet. I'm just getting into the drawing side of the program, and haven't explored adding moldings yet...

Nat
http://www.plymouthcustomclosets.com

Dell Precision 490/ Intel Xeon 3.20 Ghz/3 GB RAM/ Nvidia Quadro FX 3450/ Windows XP, sp 3

tim lucas
Guru Member
Posts: 302
Joined: Thu, Nov 29 2007, 5:18PM
Company Name: Tim Lucas Custom Woodworks LLC
Country: UNITED STATES
Location: bell, florida
Contact:

Re: In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby tim lucas » Tue, Jun 26 2018, 6:47PM

Yes sir, you can add crown to a base cab and you can add light rail to a wall cabinet using the lower or base molding.
Tim Lucas Custom Woodworks LLC
www.TLCW.us

Nat Wheatley
eCabinets Beta Tester
Posts: 490
Joined: Wed, Apr 15 2009, 8:22PM
Company Name: Plymouth Custom Closets
Country: UNITED STATES
Location: Plympton, MA

Re: In Need of Tall Frameless Cabinet

Postby Nat Wheatley » Wed, Jun 27 2018, 5:33AM

Thanks Tim!
http://www.plymouthcustomclosets.com

Dell Precision 490/ Intel Xeon 3.20 Ghz/3 GB RAM/ Nvidia Quadro FX 3450/ Windows XP, sp 3


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests