Vanishing Assemblies in Custom Layout

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Christopher Stapleton
Junior Member
Posts: 37
Joined: Tue, May 24 2005, 11:03AM
Location: 190 Soller Heights Rd., Ghent, NY 12075
Contact:

Vanishing Assemblies in Custom Layout

Postby Christopher Stapleton » Fri, Jan 05 2007, 10:39AM

The attached job involves two assemblies that will not remain in the custom layout: a bar back w/ 5 cases, and multiple display panels; and a bar base with 4 cases, a door, drawer front and multiple applied panles.

Each time I load the job, the placed assemblies appear during the load proceess and then at the last second, vanish. I am therefore forced to replace the assembly items and realign them. Very frustrating.

Any ideas why this might be happening?


Thanks

CPS
CPS

Christopher Stapleton
Junior Member
Posts: 37
Joined: Tue, May 24 2005, 11:03AM
Location: 190 Soller Heights Rd., Ghent, NY 12075
Contact:

Attachement to vanishing assemblies

Postby Christopher Stapleton » Fri, Jan 05 2007, 11:16AM

Three attempts at loading the attachement have failed, presumably from a server side timeout. Stumped at this end and feel like I'm crossing the grain on this.
CPS

Rick Deskins
Thermwood Team
Posts: 828
Joined: Tue, May 17 2005, 12:47PM
Company Name: Thermwood
Country: UNITED STATES
Location: Thermwood

Postby Rick Deskins » Fri, Jan 05 2007, 11:55AM

Can you zip the files, then attach them to the post? How big is the job file?
Rick Deskins
eCabinet Systems Programmer
Dell Precision / Xeon E3-1240 / 8GB RAM/ AMD FirePro V4900

Christopher Stapleton
Junior Member
Posts: 37
Joined: Tue, May 24 2005, 11:03AM
Location: 190 Soller Heights Rd., Ghent, NY 12075
Contact:

Vanishing Assemblies

Postby Christopher Stapleton » Sat, Jan 06 2007, 3:49PM

Here is another attempt after a fresh reboot, defrag, memory optimization, etc.

If it fails, I cannot explain.

Thanks
Attachments
Assemblies.zip
(1.22 MiB) Downloaded 82 times
CPS

User avatar
Kerry Fullington
Wizard Member
Posts: 4566
Joined: Mon, May 09 2005, 7:33PM
Company Name: ProSource of Amarillo
Country: UNITED STATES
Location: Amarillo, TX

Postby Kerry Fullington » Sat, Jan 06 2007, 5:21PM

Christopher,
I didn't have any problems placing them in a room. Have you tried after re-booting the computer?
I am not much help here.
You might create another room and try placing them in it.
Kerry


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Exabot [Bot] and 9 guests