Reload Files

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Marvin Pate
Junior Member
Posts: 26
Joined: Thu, Feb 23 2006, 8:09PM
Company Name: Pate Cabinets
Country: UNITED STATES
Location: Raleigh, North Carolina
Contact:

Reload Files

Postby Marvin Pate » Wed, Jan 24 2007, 7:14AM

I have loaded eCabinets on a new computer because my old computer quit. I made a backup disk from the old computer previously using the eCabinets backup feature. Can I insert the back up disk in the new computer, select “Restore My Files” and be up and running with my files? Thank you.

User avatar
DanEpps
Wizard Member
Posts: 5852
Joined: Thu, Jul 28 2005, 10:18AM
Company Name: Dan Epps
Country: UNITED STATES
Location: Rocky Face GA

Postby DanEpps » Wed, Jan 24 2007, 7:42AM

You need to copy the files into the backup folder on the new system then do the restore. You can find the folder name by going into \"Backup/Restore Settings\" on the file menu from the new computer.

Make sure that you don't copy the backup folder into the backup folder, just the files and folders that are in the backup folder on your backup disk.


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests