Change Mat'l Thickness Not Updating

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Walker T Scott

Postby Walker T Scott » Thu, May 24 2007, 7:25AM

Michael

If you will post a job and tell me what materiel you are changing and changing it to I will take a look at it. I was hoping Chris would post his small frameless kitchen job because I got similar results from a different customer and wanted to compeer them to make sure that what he is seen gets fixed. If some of you other gentlemen would post your jobs and tell us what you are doing we will try and get this resolved.

Thanks
Walker

Michael S Murray
eCabinets Beta Tester
Posts: 933
Joined: Tue, May 17 2005, 2:48PM
Location: Logansport, In
Contact:

Postby Michael S Murray » Thu, May 24 2007, 7:29AM

I can do that Walker, I will zip one up and post it.
Mike Murray
Versatile Cabinet & Solid Surface
mike@versatilecabinet.com
http://www.versatilecabinet.com

Michael S Murray
eCabinets Beta Tester
Posts: 933
Joined: Tue, May 17 2005, 2:48PM
Location: Logansport, In
Contact:

Postby Michael S Murray » Thu, May 24 2007, 7:42AM

Walker, it does not seem to want to post, even zipped. I will send it to programs to your Attention.
Thanks
Mike Murray

Versatile Cabinet & Solid Surface

mike@versatilecabinet.com

http://www.versatilecabinet.com

Chris Robinson
eCabinets Beta Tester
Posts: 162
Joined: Thu, Jun 02 2005, 12:15PM
Company Name: Chris Robinson
Country: UNITED STATES
Location: 2309 Capistrano St.

Postby Chris Robinson » Thu, May 24 2007, 7:53AM

Forrest, I'm glad it's not just me. It took some time for me to narrow down that it was the thickness adjustment feature that was creating the errors. I also found it wasn't entirely consistent which is the most insideous problems.

I had stopped using blind dadoes because of all of this. I lost confidence in them due to fit issues as described above. I had already found that I needed fit tolerances of .020\" but what was killing me was the inconsistency of the problem.

Now, to go back through all of my libraries!

Chris

Joe Stone
Junior Member
Posts: 89
Joined: Thu, Jun 22 2006, 9:13PM
Location: Fowlerville, Mi.
Contact:

Postby Joe Stone » Fri, Jun 01 2007, 3:53PM

Hey all,

What ever happened with this???

I have had a great deal of trouble with this feature as well recently and would like it resolved or answered.

Even worse than having to manage your own library is juggling many as a cutting service and making sure all are on the same page.

Thank You,

Joe
Joe Stone

Precision Concept Cutting
http://www.pccmich.com

Michael S Murray
eCabinets Beta Tester
Posts: 933
Joined: Tue, May 17 2005, 2:48PM
Location: Logansport, In
Contact:

Postby Michael S Murray » Fri, Jun 01 2007, 5:05PM

Good question Joe,
I was also wondering if this was being addresed, I hate to give up on this as it is a excellent feature if it can be made reliable. How about it thm guys?
Mike Murray

Versatile Cabinet & Solid Surface

mike@versatilecabinet.com

http://www.versatilecabinet.com

Forrest Chapman
eCabinets Beta Tester
Posts: 1080
Joined: Mon, May 30 2005, 2:26PM
Location: Anderson SC.
Contact:

Postby Forrest Chapman » Fri, Jun 01 2007, 5:52PM

Micheal and Others,

I do know they are working on this. I've been speaking with the programmers and it is a priority. For now you should try doing a material change instead. If you have alot of part edits try doing a few cabs at a time. One reason this issue wasn't resolved earlier is some having problems with it just kinduv found other methods. I'm guilty of this as well.

Forrest


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests