Help please moving cabinet in detail room

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

User avatar
Steve Dyches
Junior Member
Posts: 82
Joined: Wed, May 24 2006, 1:52PM
Location: Beech Island, SC
Contact:

Help please moving cabinet in detail room

Postby Steve Dyches » Thu, Nov 08 2007, 9:34AM

I couldn't get the search engine to work this morning so, if anyone could help...

In custom layout/ detail room/ elevation view I'm trying to move a 2\" filler panel to a particular distance off the side wall. When I click on the filler and enter the value in one of the dimension fields (left or right) at the left of the screen it enters a value that is 19/32\" greater than what I typed. If I enter 36\" it displays 36 19/32\". 38\" gives me 38 19/32\", etc... Any ideas why?

Thanks in advance,

Steve

Justin Melhiser

Postby Justin Melhiser » Thu, Nov 08 2007, 10:14AM

Steve
Please send me this job file, I would like to look at it and try it here. You can either post it or email it to me.

User avatar
Kerry Fullington
Wizard Member
Posts: 4566
Joined: Mon, May 09 2005, 7:33PM
Company Name: ProSource of Amarillo
Country: UNITED STATES
Location: Amarillo, TX

Postby Kerry Fullington » Thu, Nov 08 2007, 10:48AM

Steve,

I think your problem may be related to This Thread

Kerry

Gene Kimmi
Senior Member
Posts: 106
Joined: Sun, May 07 2006, 9:24PM
Location: Huron, KS
Contact:

Postby Gene Kimmi » Thu, Nov 08 2007, 11:29AM

Steve,

I run into this a lot. I have found the easiest solution is to enter the odd dimension into the move increment box for objects, in this case the 19/32, then hold the shift key and hit the arrow button for whichever direction you need the object to move.
Gene Kimmi
Lenovo W540 windows 8.1 Pro
Intel Core i-7 4800MQ @ 2.7GHz 8 GB ram
Intel HD & NVIDIA Quadro K2100M Graphics
Samsung 256 SSD Drive

User avatar
Steve Dyches
Junior Member
Posts: 82
Joined: Wed, May 24 2006, 1:52PM
Location: Beech Island, SC
Contact:

Postby Steve Dyches » Thu, Nov 08 2007, 4:33PM

Thanks guys,

Justin I have emailed you the job.

Kerry, I did look at that thread and it sounds just like my problem on a straight 120\"H wall. Regenerating it in the cabinet editor did not help.

I resorted to the incremental move.

Thanks,

Steve

User avatar
Kerry Fullington
Wizard Member
Posts: 4566
Joined: Mon, May 09 2005, 7:33PM
Company Name: ProSource of Amarillo
Country: UNITED STATES
Location: Amarillo, TX

Postby Kerry Fullington » Thu, Nov 08 2007, 7:40PM

Steve,
It is great that it will be fixed in 5.2

Kerry


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests