resize item in custom layout

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

tim lucas
Guru Member
Posts: 317
Joined: Thu, Nov 29 2007, 5:18PM
Company Name: Tim Lucas Custom Woodworks LLC
Country: UNITED STATES
Location: bell, florida
Contact:

resize item in custom layout

Postby tim lucas » Wed, Dec 19 2007, 8:23AM

I made my stove to short - How can I select it and resize it :?: When I select it I can see my sizes on the left but I dont
see how to change it ? I have been deleteing items and then adding them new when I make a mistake, but I would like to learn how to change them at this point.

Thanks
Tim
Tim Lucas Custom Woodworks LLC
www.TLCW.us

Todd Miller

Re: resize item in custom layout

Postby Todd Miller » Wed, Dec 19 2007, 8:45AM

Tim,
At this point in time the software does not allow you to change the size of an appliance after it has been placed in the room. You just have to delete it then re-add it using the correct size. Although cabinets can be resized on the fly. One option you have is to create a cabinet that looks like an appliance. Then you can change the dimensions once you have already placed it in the layout.

Note: When using a cabinet instead of an appliance the "Standard Dimensions" settings will still apply for each.

Ex:Cabinet to cabinet clearence vs. Cabinet to appliance clearence

tim lucas
Guru Member
Posts: 317
Joined: Thu, Nov 29 2007, 5:18PM
Company Name: Tim Lucas Custom Woodworks LLC
Country: UNITED STATES
Location: bell, florida
Contact:

Re: resize item in custom layout

Postby tim lucas » Wed, Dec 19 2007, 8:54AM

Ok - Thanks, I thought I was missing something
Tim Lucas Custom Woodworks LLC
www.TLCW.us


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests