REGISTRATION CODE

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

brian bowden
New Member
Posts: 11
Joined: Wed, Jun 20 2007, 3:27AM

REGISTRATION CODE

Postby brian bowden » Sun, Jul 13 2008, 12:16AM

I RECENTLY HAVE A VIRUS IN THIS COMPUTER CAUSING MAJOR PROBLEMS AND IT CORRUPTED ECABINETS. I REMOVED ECABINETS WITH THE ATTACHED ECABINET CD. , WHEN REINSTALLING, IT COMES A UP WITH A MESSAGE THAT THIS PROGRAME HAS BEEN INSTALLED ON A NOTHER COMPUTER AND ASKES FOR A NEW REGISTRATION CODE COULD YOU PLEASE HELP.

Rick Palechuk
Wizard Member
Posts: 1896
Joined: Wed, May 18 2005, 7:54PM
Company Name: Milltech Millworks Ltd.
Country: CANADA
Location: Edmonton, Alberta
Contact:

Re: REGISTRATION CODE

Postby Rick Palechuk » Sun, Jul 13 2008, 12:35AM

Hey Brian, no need to scream, we can here you. When you change something in your computer( format, change name, etc) the program thinks its a different unit, and prompts you for the code. You can use the code generator which, if I'm not mistaken will allow you five codes. If you use them up you will need to contact Thermwood during regular business hours. (PM Justin). HTH

viewtopic.php?f=3&t=2631

Justin Melhiser

Re: REGISTRATION CODE

Postby Justin Melhiser » Mon, Jul 14 2008, 7:23AM

Brian
I emailed a code to you this morning but it told me you did not have a valid email address. Has the email we have registered with your account changed? If so I will have to have the new email to send you a code.


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests