Move increment

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Floyd Meredith
Junior Member
Posts: 77
Joined: Mon, Mar 13 2006, 10:40AM
Location: Abilene, Texas

Move increment

Postby Floyd Meredith » Mon, Feb 09 2009, 7:26PM

When I am in the Wall/Elevation View and need to move a cabinet using the shift key and the arrow keys, i notice that there is no measurement in the Move Increment space in the pop-out menu on the left of the screen. How do I set the move increment to a specific measurement in this view ?

Also, in the line drawing editor, I keep losing my sheets with measurements and dimension lines. How do you save those pages?

Floyd

User avatar
Kerry Fullington
Wizard Member
Posts: 4566
Joined: Mon, May 09 2005, 7:33PM
Company Name: ProSource of Amarillo
Country: UNITED STATES
Location: Amarillo, TX

Re: Move increment

Postby Kerry Fullington » Mon, Feb 09 2009, 7:40PM

Floyd,

In the pop out dialog under Move Increment, click on the box next to Objects and enter your move increment.

The Line Drawings in the LDE should save with your job.

Kerry

Floyd Meredith
Junior Member
Posts: 77
Joined: Mon, Mar 13 2006, 10:40AM
Location: Abilene, Texas

Re: Move increment

Postby Floyd Meredith » Mon, Feb 09 2009, 8:02PM

Kerry,

Thanks. I kept looking for the place to set the Move Increment in the right click menu. I found the line drawing also.

Floyd


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests