Adding Input/Output

Discuss Thermwood 5-axis Machinery, Controller, and Software.

Moderators: Jason Susnjara, Clint Buechlein, Rich Kasten

Aaron Rockwell
New Member
Posts: 2
Joined: Sat, Oct 26 2019, 2:46AM
Company Name: Greif
Country: UNITED STATES

Adding Input/Output

Postby Aaron Rockwell » Tue, Nov 12 2019, 10:53PM

Id use the virtual service, but since I work 3rd shift I dont really have that opportunity.

Do we have to have a technician come out to add inputs/outputs to the board for electric air valves, vaccum, etc...

Clint Buechlein
Thermwood Team
Posts: 428
Joined: Fri, May 15 2015, 1:21PM
Company Name: Thermwood Corp
Country: UNITED STATES

Re: Adding Input/Output

Postby Clint Buechlein » Thu, Nov 14 2019, 8:18AM

Aaron,

If there is room on the input/output board you can wire into it as needed. If you do not have any openings on the board for what you are wanting to do, typically an additional board can be retrofitted to the machine.

You can email the guys here at service@thermwood.com with what you are wanting to do and the serial number of your machine and they should be able to help you with what you are wanting to do will work. Since you are on third shift, they will email you back when they get in at around 7:30 AM CST.

-Clint-


Return to “Thermwood 5-Axis Machinery”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests