Password prompt on control unit

Discuss Thermwood 3-axis Machinery, Controller, and Software.

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Rich Kasten

Michael Hall
New Member
Posts: 6
Joined: Thu, May 10 2012, 3:53PM
Company Name: American Stonecast
Country: UNITED STATES

Password prompt on control unit

Postby Michael Hall » Sun, May 13 2012, 5:45PM

Hi, new here and working with a new Thermwood router over the last week.

A few days ago I tried to set up a wireless adapter to the control unit so that I could remotely send files from my office PC to the router, and to allow technical help if needed.

When running the setup CD, a prompt came up asking for a Thermwood Technician password. The only password I'm aware of is the generic one I was told about during the router installation. I tried it, lowercase and uppercase, and it didn't go through. Tried it blank, nothing.

Anyone seen this before and have any suggestions?

Joe Harger
Thermwood Sales
Posts: 34
Joined: Thu, Aug 23 2007, 8:48AM
Location: Thermwood

Re: Password prompt on control unit

Postby Joe Harger » Mon, May 14 2012, 8:35AM

Michael, try thmtech.....that should work for you

Joe Harger
Software Support
Thermwood Corporation

Michael Hall
New Member
Posts: 6
Joined: Thu, May 10 2012, 3:53PM
Company Name: American Stonecast
Country: UNITED STATES

Re: Password prompt on control unit

Postby Michael Hall » Wed, Jun 06 2012, 5:17PM

That worked, thanks.


Return to “Thermwood 3-Axis Machinery”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests