Sheet selection option not working when over 9

Discuss Thermwood 3-axis Machinery, Controller, and Software.

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Rich Kasten

DanFecteau
eCabinets Beta Tester
Posts: 258
Joined: Tue, May 10 2005, 12:00PM
Location: St-Odilon, Quebec, Canada
Contact:

Sheet selection option not working when over 9

Postby DanFecteau » Tue, Sep 13 2005, 7:34AM

It seems this option is not working when I need to input a two digit number....I get something like \" unable to create label \" ????

Nick M Singer
Guru Member
Posts: 828
Joined: Fri, Jun 17 2005, 12:23AM
Location: South Africa

Postby Nick M Singer » Tue, Sep 13 2005, 9:50AM

Dan, say what????

DanFecteau
eCabinets Beta Tester
Posts: 258
Joined: Tue, May 10 2005, 12:00PM
Location: St-Odilon, Quebec, Canada
Contact:

Postby DanFecteau » Tue, Sep 13 2005, 11:40AM

I'm talking about the sheet selection option, as it's said in the \"subject\"

David Hall
eCabinets Beta Tester
Posts: 588
Joined: Tue, May 17 2005, 12:41PM
Location: Stamford, CT USA
Contact:

Postby David Hall » Tue, Sep 13 2005, 3:02PM

Dan,
I use it all the time, never had a problem jumping to any sheet number... including two digit numbers. Does the G-code for the sheet you want actually exist in the CNC file?


Regards,
Dave
David Hall
Hall's Edge Inc.
eCabinets Machining Services
http://www.HallsEdge.com


Return to “Thermwood 3-Axis Machinery”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests