downloading build-5

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

ScotAcree
Senior Member
Posts: 101
Joined: Mon, Aug 08 2005, 6:06PM
Company Name: Scot Acree Woodworkig LLC
Country: UNITED STATES
Location: Ohio

downloading build-5

Postby ScotAcree » Thu, Nov 01 2007, 7:06AM

Running vista on my laptop and had some problems downloading.

So do I have to install from the c.d. and then download build 5?

Thanks Scot

User avatar
DanEpps
Wizard Member
Posts: 5852
Joined: Thu, Jul 28 2005, 10:18AM
Company Name: Dan Epps
Country: UNITED STATES
Location: Rocky Face GA

Postby DanEpps » Thu, Nov 01 2007, 7:12AM

If you do not already have eCabinets installed, yes.

Make sure you read the sticky above concerning installing on Vista. You MUST use \"Run as Administrator\" during the install process so Vista will place the files in the correct location for eCabinets.

ScotAcree
Senior Member
Posts: 101
Joined: Mon, Aug 08 2005, 6:06PM
Company Name: Scot Acree Woodworkig LLC
Country: UNITED STATES
Location: Ohio

Postby ScotAcree » Thu, Nov 01 2007, 7:23AM

I had the latest version biuld 4 on my desktop.Now it is telling me e-cab has expired, since yesterday was the do date ti upgade into build-5.

Scot

Douglas Walters
Junior Member
Posts: 44
Joined: Mon, Mar 13 2006, 6:35PM
Location: Sussex WI

expire date

Postby Douglas Walters » Thu, Nov 01 2007, 7:30AM

Yes Scot
The current Build extendes the expire date :)
D Walters
Wood Architects

ScotAcree
Senior Member
Posts: 101
Joined: Mon, Aug 08 2005, 6:06PM
Company Name: Scot Acree Woodworkig LLC
Country: UNITED STATES
Location: Ohio

Postby ScotAcree » Thu, Nov 01 2007, 7:38AM

I am downloading this from dial up connection,so as you can amagine this takes forever.I was 12 minutes last night from download completion and my laptop went to sleep.
I tried this morning and it would not download.Just tried a little while ago and now it is letting me.This should only take a mere 3-4 hours so I will get back to you all then.Have to get high speed!!!!

Scot

Justin Melhiser

Postby Justin Melhiser » Thu, Nov 01 2007, 7:38AM

Scot
You have to install the software of Version 5.0 or Version 5.1 cd first. Once you have done this you will have to download the 5.1 build 5 update. When you download this update make sure you save it to your desktop, do not run it directly from the web. If you have any questions feel free to call or email.

ScotAcree
Senior Member
Posts: 101
Joined: Mon, Aug 08 2005, 6:06PM
Company Name: Scot Acree Woodworkig LLC
Country: UNITED STATES
Location: Ohio

Postby ScotAcree » Thu, Nov 01 2007, 7:46AM

Thanks Justin

I will call if I need help.

Scot

ScotAcree
Senior Member
Posts: 101
Joined: Mon, Aug 08 2005, 6:06PM
Company Name: Scot Acree Woodworkig LLC
Country: UNITED STATES
Location: Ohio

Postby ScotAcree » Thu, Nov 01 2007, 1:12PM

All is well again.I did not realize how much I rely on this prgram until I could not use it.Thanks Thermwood.

Scot


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests