Part editor cuts not printing

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Mark McCallum
Senior Member
Posts: 229
Joined: Thu, Jun 16 2005, 7:53PM
Location: Sydney Aust

Part editor cuts not printing

Postby Mark McCallum » Sun, Feb 07 2016, 8:10AM

Has anyone else noticed that part editor cuts seem to be not printing out correctly or not at all.
I'm using the sheet view to print.
All the details are on the screen after nesting.
Just getting lost between the screen and the print out

I'm not sure if its our printer, I've bumped a setting or something in the latest upgrade
Thanking you
Mark

Mark McCallum
Senior Member
Posts: 229
Joined: Thu, Jun 16 2005, 7:53PM
Location: Sydney Aust

Re: Part editor cuts not printing

Postby Mark McCallum » Wed, Feb 10 2016, 5:31PM

This is what I am getting, anyone else getting the same deal?
Attachments
20160211_092339.jpg
Part editor1.JPG

Greg Whitman
Junior Member
Posts: 30
Joined: Thu, Dec 11 2008, 7:26PM

Re: Part editor cuts not printing

Postby Greg Whitman » Sat, Apr 16 2016, 11:00AM

I've been having the same problem. My part editor cuts and my dadoes are not coming through to my printer. They show on the nest but not the printout. It worked fine before the latest version.

Clint Buechlein
Thermwood Team
Posts: 170
Joined: Fri, May 15 2015, 1:21PM
Company Name: Thermwood Corp
Country: UNITED STATES

Re: Part editor cuts not printing

Postby Clint Buechlein » Mon, Apr 18 2016, 7:32AM

Mark and Greg,

It is a known issue (though I can't currently find the thread about it). We have it corrected for the next release. And before you ask, we are uncertain when the next release will be :) .


-Clint-


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests