Unworkable mid stile

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

tim lucas
Senior Member
Posts: 235
Joined: Thu, Nov 29 2007, 5:18PM
Company Name: Tim Lucas Custom Woodworks LLC
Country: UNITED STATES
Location: bell, florida
Contact:

Unworkable mid stile

Postby tim lucas » Mon, Feb 08 2016, 1:05PM

Trying to modify a hutch lower section from 24" deep to 18" deep and cabinet editor tells me it results in an unworkable mid stile

I cant seem to edit anything (the top or the inset of the top rail) without it having the same error

tried to upload the cabinet but its to big :(

Also I keep having to add the same material over and over, is anyone else having this problem??
HP Desktop
i5 2400 @ 3.10 GHz
8.0 G Ram
Win 7 Pro
Nvidia Quadro NVS 290

Blessed is the man who finds wisdom,
the man who gains understanding.

Leo Graywacz
Guru Member
Posts: 572
Joined: Tue, Jan 16 2007, 7:56PM
Company Name: LRG WoodCrafting
Location: Windsor Locks, CT
Contact:

Re: Unworkable mid stile

Postby Leo Graywacz » Sat, Feb 13 2016, 2:23PM

Uploading the cabinet shouldn't be a problem. It's possible a cabinet part is corrupt.

If you have applied any constraints on parts that might stop it from resizing properly. If you have a part editor cuts that could corrupt the cabinet. If there are part editor cuts remove them and then re-size the cabinet and reapply the cuts.
Dell Precision 7710
Intel Core i7-6820HQ @ 2.70GHz 16.00 GB RAM
NVIDIA Quadro M3000M
256 GB PCIe NVMe - M.2 SSD
Win 7 Pro 64-bit

http://lrgwood.com


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests