Ok, stupid question....

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Donald Thomson
Guru Member
Posts: 714
Joined: Thu, May 14 2009, 11:41PM
Company Name: Diamond Lake Custom Woodworks
Location: Newport, WA
Contact:

Ok, stupid question....

Postby Donald Thomson » Thu, Feb 08 2018, 8:24PM

I just spent an hour adding display boards to a cabinet. I saved the cabinet then saved the changes to the batch that the cabinet resides in. When I bring the cabinet into cabinet editor from the batch, all that work is gone :wall: :fire:

What do I have to do to keep it intact with the cabinet? Thank you.
Sincerely,

Don Thomson
Diamond Lake Custom Woodworks, LLC
509-671-6230
Newport, WA
http://www.dlwoodworks.com

User avatar
Brad McIntosh
Guru Member
Posts: 507
Joined: Wed, May 18 2005, 6:59PM
Company Name: CNC Automation
Location: St. Zotique, Québec, Canada
Contact:

Re: Ok, stupid question....

Postby Brad McIntosh » Fri, Feb 09 2018, 3:41PM

Did you ASSOCIATE the boards to the cabinet? If not, then when saving the cabinet, anything NOT associated to it will be LOST.

User avatar
Brad McIntosh
Guru Member
Posts: 507
Joined: Wed, May 18 2005, 6:59PM
Company Name: CNC Automation
Location: St. Zotique, Québec, Canada
Contact:

Re: Ok, stupid question....

Postby Brad McIntosh » Fri, Feb 09 2018, 3:42PM

DOH! I see that there were multiple posts and that this has already been answered..... :?


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests