Servers

Moderators: Jason Susnjara, Larry Epplin, Clint Buechlein, Scott G Vaal

Does anyone use servers to run ecabinets? How well does this work?

Poll ended at Thu, Aug 25 2005, 1:01AM

Yes
0
No votes
No
4
80%
Thinking about giving it a try
1
20%
 
Total votes: 5

User avatar
Paul Ford
eCabinets Beta Tester
Posts: 632
Joined: Wed, May 18 2005, 1:18AM
Location: Rotorua - NewZealand
Contact:

Servers

Postby Paul Ford » Mon, Aug 22 2005, 12:57AM

Does anyone use servers to run ecabinets? How well does this work?

User avatar
Jody Wilmes
Senior Member
Posts: 248
Joined: Tue, May 17 2005, 2:06PM
Company Name: Thermwood
Location: Dale, Indiana
Contact:

Postby Jody Wilmes » Mon, Aug 22 2005, 7:45AM

As far as I know, this cannot be done yet.

User avatar
DanEpps
Wizard Member
Posts: 5852
Joined: Thu, Jul 28 2005, 10:18AM
Company Name: Dan Epps
Country: UNITED STATES
Location: Rocky Face GA

Postby DanEpps » Fri, Sep 02 2005, 7:24AM

I sort of use a server to run eCabinets. I am using Windows Server 2003 on my workstation (I do web development, cabinetry is a secondary line of business) and, for the most part, everything works just fine.

I have run into a few issues though and wouldn't recommend it for the faint of heart. I couldn't print the jobs or sheets views of a nest diagram until I set the compatibility mode on eCabinets.exe to Windows XP. I have also run into a few strange events that I chalked up to either W2K3 or my error.

As for using the server to do what it was designed to do, I don't think eCabinets plays in that sandbox yet.


Return to “eCabinet Systems Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests