Problem with Forum Login

Off-topic discussion that doesn't pertain to the other forums.

Moderator: Jason Susnjara

User avatar
Kerry Fullington
Wizard Member
Posts: 4566
Joined: Mon, May 09 2005, 7:33PM
Company Name: ProSource of Amarillo
Country: UNITED STATES
Location: Amarillo, TX

Problem with Forum Login

Postby Kerry Fullington » Wed, Mar 30 2011, 7:01AM

Lately when I try to login to the eCabinets forums I get a screen that says I have exceeded my number of login attempts and I have to enter that obscure code. Is this a forum problem (someone trying to login as me) or my computer problem?

Kerry

User avatar
Gary Puckett
Wizard Member
Posts: 1324
Joined: Mon, May 19 2008, 1:39PM
Company Name: The Woodworkery
Location: Saint Charles, Missouri
Contact:

Re: Problem with Forum Login

Postby Gary Puckett » Wed, Mar 30 2011, 7:39AM

I never had that problem, but I check the box that keeps me logged in.

Gary
HP Pavilion
Vista home Premium 64bit S. pack 2
AMD Phenom-X4
9850 Quad-Core Processor
6.0GB/Go Memory
1 TB/To Hard Drive
Nividia GeForce 9800 GT

Michael S Murray
eCabinets Beta Tester
Posts: 933
Joined: Tue, May 17 2005, 2:48PM
Location: Logansport, In
Contact:

Re: Problem with Forum Login

Postby Michael S Murray » Wed, Mar 30 2011, 2:26PM

I have been getting the same thing??
Mike Murray
Versatile Cabinet & Solid Surface
mike@versatilecabinet.com
http://www.versatilecabinet.com

User avatar
Perry Pravettone
Senior Member
Posts: 148
Joined: Tue, May 17 2005, 2:15PM
Company Name: Unemployed Manager
Country: UNITED STATES
Location: Harrison Township, MI

Re: Problem with Forum Login

Postby Perry Pravettone » Wed, Mar 30 2011, 9:20PM

Same thing happening here.
Perry Pravettone

Forrest Chapman
eCabinets Beta Tester
Posts: 1078
Joined: Mon, May 30 2005, 2:26PM
Location: Anderson SC.
Contact:

Re: Problem with Forum Login

Postby Forrest Chapman » Thu, Mar 31 2011, 9:27AM

Same thing here though it only happened once and I was able to somehow decipher the code and haven't had the problem since.

Forrest

Leo Graywacz
Guru Member
Posts: 572
Joined: Tue, Jan 16 2007, 7:56PM
Company Name: LRG WoodCrafting
Location: Windsor Locks, CT
Contact:

Re: Problem with Forum Login

Postby Leo Graywacz » Mon, Apr 04 2011, 10:58PM

Same problem here. I had a helluva time deciphering the code that needed to be entered. I think it took 4-5 times before I got it correct. Now I can log in.

1st thing I thought was someone had been trying to access my account and went over the login limit. Still not sure what is going on.
Dell Precision 7710
Intel Core i7-6820HQ @ 2.70GHz 16.00 GB RAM
NVIDIA Quadro M3000M
256 GB PCIe NVMe - M.2 SSD
Win 7 Pro 64-bit

http://lrgwood.com

Bryan J Tanner
Guru Member
Posts: 270
Joined: Wed, Mar 18 2009, 4:51AM
Company Name: Decor Designz
Location: Paeroa NZ
Contact:

Re: Problem with Forum Login

Postby Bryan J Tanner » Tue, Apr 05 2011, 2:09AM

I've had that too
HP Pavilion DV6
2.27 gigahertz Intel Core i5 M 430
3064 Megabytes Usable Installed Memory
NVIDIA GeForce GT 230M
Windows 7 Home Premium

User avatar
Duane Marrett
Thermwood Team
Posts: 245
Joined: Tue, May 10 2005, 12:54PM
Location: Thermwood

Re: Problem with Forum Login

Postby Duane Marrett » Thu, Apr 07 2011, 11:14AM

Spoke with Dean about this problem - he has experienced it a few times himself, but has no explanation as yet. We will keep you updated if he turns anything up.
Thanks,

Duane Marrett
Thermwood/eCabinet Systems


Return to “Lounge”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest