Import digital image

Off-topic discussion that doesn't pertain to the other forums.

Moderator: Jason Susnjara

kenny gumm
New Member
Posts: 10
Joined: Sun, Jul 05 2009, 10:08AM
Company Name: prestige

Import digital image

Postby kenny gumm » Fri, Aug 28 2009, 1:51PM

Is there a way to import a digital image into the cabinet editor?

User avatar
DanEpps
Wizard Member
Posts: 5852
Joined: Thu, Jul 28 2005, 10:18AM
Company Name: Dan Epps
Country: UNITED STATES
Location: Rocky Face GA

Re: Import digital image

Postby DanEpps » Fri, Aug 28 2009, 3:25PM

What type of image do you want to use in the Cabinet Editor?

kenny gumm
New Member
Posts: 10
Joined: Sun, Jul 05 2009, 10:08AM
Company Name: prestige

Re: Import digital image

Postby kenny gumm » Fri, Aug 28 2009, 7:05PM

Most of my images are jpeg files.

Nick M Singer
Guru Member
Posts: 828
Joined: Fri, Jun 17 2005, 12:23AM
Location: South Africa

Re: Import digital image

Postby Nick M Singer » Sat, Aug 29 2009, 12:55AM

JPEGS can be used you can use them to "texture" a display cube, What are you trying to achieve?

kenny gumm
New Member
Posts: 10
Joined: Sun, Jul 05 2009, 10:08AM
Company Name: prestige

Re: Import digital image

Postby kenny gumm » Sat, Aug 29 2009, 11:38AM

I would like to design a cabinet around the image that I import.

User avatar
Kerry Fullington
Wizard Member
Posts: 4566
Joined: Mon, May 09 2005, 7:33PM
Company Name: ProSource of Amarillo
Country: UNITED STATES
Location: Amarillo, TX

Re: Import digital image

Postby Kerry Fullington » Sat, Aug 29 2009, 12:13PM

Kenny,

The only way to get a digital image into the Cabinet Editor is using a Display Cube

Open the cabinet Editor
Choose Display Cubes
enter the width, length and depth you want your image
Click on Select Image
Click on Add Image and locate the image you want to use
Open that image and choose a directory (or enter the name of a new directory to create) to save it to.(remember the directory)
Click OK then locate that directory and select your image
Click OK
Select the Stretched Radio button
Click OK
Your image is now in the Cabinet Editor

If you are wanting to import an image and use it to trace for a cabinet, that is not possible in eCabinets.

Kerry


Return to “Lounge”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest